حسین راغفر، اقتصاددان: «۶۲ تن طلا آب کردند و به بانک‌ها دادند تا دزدی‌ها مشخص نشود!»

عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا گفت: یک اقتصاد رفاقتی تشکیل داده اند که اعتبارات بانکی را بین دوستان و رفقا توزیع کنند. زمانیکه که احمدی نژاد بر سرکار آمد کل دیون بانکی ۱۲ هزار میلیارد تومان بود که در زمان رفتن او این رقم به ۲۶۰ هزار میلیارد تومان رسیده بود. همین پول‌های رفته به بحران اصلی بانکی در سال ۱۳۹۲ تبدیل شد. همین تفکر برای اینکه منابع غارت شده از بانک‌ها را جبران کند، نرخ ارز و سکه را افزایش داد. به روایتی ۷۶ تن و به روایت دیگری ۶۲ تن طلای کشور را آب کردند و به بانک‌ها دادند تا بتوانند با فروختن سکه‌ها به قیمت بالاتر، دزدی‌های صورت گرفته را جبران کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ – ۲۳ آذر ۱۴۰۱

«عدالت اقتصادی محور اساسی شعار‌های انقلاب بود. کسانی که امروزه می‌گویند انقلاب به خاطر مسائل اقتصادی شکل نگرفته، دروغ آشکار می‌گویند چراکه نشانه‌های تاثیر زمینه‌های اقتصادی بر انقلاب، به وضوح در قانون اساسی قابل مشاهده است.»

به گزارش جماران، حسین راغفر اقتصاددان و استاد دانشگاه الزهرا در نشست «ریشه‌های اقتصادی بحران کنونی کشور» با بیان اینکه انقلاب اسلامی با اندیشه‌های متفاوتی از آنچه که امروز حاکم است، به پیروزی رسید، گفت: انقلاب اسلامی با آرمان آزادی، استقلال و جمهوریت شکل گرفت. عدالت اقتصادی محور اساسی شعار‌های انقلاب بود. کسانی که امروزه می‌گویند انقلاب به خاطر مسائل اقتصادی شکل نگرفته، دروغ آشکار می‌گویند چراکه نشانه‌های تاثیر زمینه‌های اقتصادی بر انقلاب، به وضوح در قانون اساسی قابل مشاهده است. ما پس از انقلاب با جنگ تحمیلی مواجه شدیم و تعداد زیادی از بحران‌های مختلف با ریشه‌ی خارجی را تجربه کردیم. همچنین تحریم‌های گسترده‌ای از سال ۱۳۵۸ بر علیه کشورما اعمال شد، اما این همگامی و همدلی مردم بود که همه مشقات را پذیرفتند. بلافاصله که جنگ تمام شد ما دو تغییر بزرگ در حوزه‌های اقتصادی و اعتقادی را مشاهده کردیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *