مصطفی هاشمیطبا بیان کرد: اگر نظام تصمیم به مذاکره بگیرد همین آقای ذوالنوری زودتر از بقیه با آمریکاییها دست میدهد. فکر نکنیم برخیها خیلی انقلابی هستند، خیر این طور نیست. میگویند شاعری وام گرفت، شعرش آرام گرفت.
به گزارش نامه نیوز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دو هفته دیگر برگزار میشود. در نظرسنجیها بایدن پیشتاز است. برخی کارشناسان سیاسی معتقدند «اگر بایدن پیروز شود شانس اصلاحطلبان برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری تقویت و وضعیت اصولگرایان سخت میشود».
مصطفی هاشمی طبا درباره تاثیر پیروزی احتمالی بایدن بر معادلات انتخابات ریاست جمهوری ایران گفت: آنچه اهمیت دارد تصمیم نظام است. وقتی میگوییم با آمریکا مذاکره نمیکنیم، هر کسی پیروز انتخابات آمریکا شود، تاثیری بر معادلات ما نخواهد گذاشت.
وی درباره وعده بایدن برای بازگشت به برجام و انجام مذاکرات با ایران، اظهار کرد: حتی اگر بایدن هم به برجام برگردد، باید ببنیم ما چه تصمیمی میگیریم چون برجام خودش میز مذاکره است، پس اول باید مشخص شود که ما چه هدفی را در این قالب میخواهیم دنبال کنیم، اگر هم باید به برجام بر نگردد اتفاقی در معادلات داخلی کشور نمیافتد چون در این صورت مذاکرهای هم وجود نخواهد داشت.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به اهمیت ارتباط ایران با کشورهای دنیا اظهار کرد: در مسئله ارتباط با دنیا باید منافع کشور را ببینیم و دیگر خودمان را به چین، روسیه یا آمریکا وابسته نکنیم چون در غیر این صورت بحث تسلیم پیش میآید. ازطرفی عمیقا معتقدم نگاه به داخل را هم باید دنبال کنیم اما توقع زیادی هم از این رویکرد نداشته باشیم یعنی این طور نخواهد شد که صرف نگاه به داخل قیمت، ارز، خانه، خودرو و غیره ارزان شود. بلکه برای کشورسازی باید سبک زندگی تغییر کند و با سختکوشی در مسیر توسعه و پیشرفت کشور
قدم برداریم.
وی درباره تقویت شدن موقعیت چهرههای و گروههای موافق مذاکره با آمریکا بر اثر پیروزی بایدن، بیان کرد: سیاست خارجی توسط مقام معظم رهبری تصمیمگیری میشود. اگر نظام تصمیم به مذاکره بگیرد همین آقای ذوالنوری زودتر از بقیه با آمریکاییها دست میدهد. فکر نکنیم برخیها خیلی انقلابی هستند، خیر این طور نیست. میگویند شاعری وام گرفت، شعرش آرام گرفت.
هاشمی طبا با بیان اینکه پیروزی بایدن موقعیت اصلاحطلبان و اصولگرایان را در انتخابات ریاست جمهوری تغییر نمیدهد، تاکید کرد: بعید میدانم مردم خیلی در انتخابات مشارکت کنند چون الان کاندیدای درست و حسابی نداریم. کاندیدایی که مردم از او خوششان بیاید را در صحنه نمیبینند مگر اینکه فردین {سیاسی} بیاید، یعنی کسی که شهرت طلب است.
وی افزود: کسانی که الان نام شان برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری از گروهها و جناحهای مختلف اصولگرا و اصلاحطلب مطرح است هیچ کدامشان به دردخور نیستند چون طرح و برنامه ندارند. کسی که برنامه میدهد باید آثار و تبعاتش را هم بگوید. بیهوده کلمه ردیف کردن فایدهای ندارد. به نظر میرسد ما تا ۱۰ سال دیگر در تحریم هستیم پس هر کس برای اداره کشور در شرایط تحریم برنامه دارد کاندیدا شود والا نامزد نشود.