۱۰۶ مقاله به دبیرخانه همایش چشم‌انداز توسعه منطقه تربت‌حیدریه رسید

۱۰۶ مقاله به دبیرخانه همایش چشم‌انداز توسعه منطقه تربت‌حیدریه رسید

عکس تزیینی است

تربت‌حیدریه – ایرنا – فرماندار ویژه تربت‌حیدریه و رییس شورای سیاست‌گذاری چهارمین همایش ملی چشم‌انداز توسعه منطقه تربت‌حیدریه در افق ۱۴۰۸ گفت: تاکنون ۱۰۶ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده که ۶۲ مورد از آنها پذیرش شده است.

به گزارش ایرنا، مجتبی شجاعی روز چهارشنبه در شورای سیاست‌گذاری چهارمین همایش ملی چشم‌انداز توسعه منطقه تربت‌حیدریه در افق ۱۴۰۸ افزود: مقاله‌های پذیرش‌شده در قالب کتابچه منتشر خواهد شد و خروجی همایش که کار اجرایی آن از یک سال پیش آغاز شده است، تدوین سند توسعه منطقه تربت‌حیدریه خواهد بود.

رییس شورای سیاست‌گذاری چهارمین همایش ملی چشم انداز توسعه منطقه تربت حیدریه ادامه داد: این همایش پس از ۸ سال وقفه در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود و در چندین محور به راهکارهای توسعه‌پایدار منطقه تربت‌حیدریه می‌پردازد.

وی بیان کرد: صیانت از سرمایه انسانی و اجتماعی و فرهنگی، کارآفرینی و صنعت، برنامه‌ریزی و مدیریت یکپارچه شهری، آب و کشاورزی و بهداشت و سلامت از جمله محورهای این همایش ملی است و قبل از برگزاری همایش یک استارتاپ نیز بدین منظور و زیرمجموعه این همایش برگزار می‌شود.

شجاعی ادامه داد: این همایش دارای پنج محور اصلی شامل آب و کشاورزی، بهداشت و سلامت، صیانت از سرمایه انسانی و اجتماعی و فرهنگی، برنامه‌ریزی و مدیریت یکپارچه شهر و همچنین کارآفرینی و صنعت است.

وی افزود: زیر محورهای بخش آب و کشاورزی در برگیرنده مزیت‌ها و موانع سرمایه‌گذاری و تولید در بخش کشاورزی، توسعه محیط زیست و منابع طبیعی (خاک و آب)، توسعه محصولات دامی (گوشت، عسل، لبنیات) و کشاورزی پایدار وصنایع جایگزین کشاورزی می‌شود.

رییس شورای سیاست‌گذاری چهارمین همایش ملی چشم انداز توسعه منطقه تربت حیدریه گفت: زیر محورهای بهداشت و سلامت به توسعه سلامت و جمعیت، توسعه خدمات درمانی و بیمارستانی، بهداشت خانواده، توسعه خدمات پیراپزشکی و آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت می‌پردازد.

وی ادامه داد: محور صیانت از سرمایه انسانی و اجتماعی و فرهنگی دارای زیر مجموعه‌هایی همچون میراث فرهنگی، میراث معنوی و صنایع دستی، بحران‌های خانوادگی و آسیب‌های اجتماعی، جغرافیا، مرمت و احیا بناها، رسانه، فرهنگ و ادبیات و مشارکت مردمی، سرمایه انسانی و نقش نخبگان در توسعه است.

شجاعی عنوان کرد: محور برنامه‌ریزی و مدیریت یکپارچه شهر مواردی همچون راهکارهای توسعه شهری و روستایی، افزایش ظرفیت‌های صنعت گردشگری، سیاست‌های ملی و منطقه‌ای توسعه شهری پایدار، توسعه تأسیسات زیربنایی (ریلی، هوایی، جاده‌ای) را در زیر مجموعه خود دارد.

فرماندار تربت حیدریه گفت: محور کارآفرینی و صنعت دارای زیر مجموعه‌هایی نظیر مزیت‌ها و موانع سرمایه‌گذاری و تولید در صنایع، بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی، جذب و گسترش سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و فرصت‌ها و چالش‌های اشتغال است.

تربت حیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *