آیین پلاک‌کوبی منزل استاد یدالله کابلی از استادان برجسته خط شکسته ایران صبح چهارشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۸ در محل زندگی این استاد انجام شد.

 

به گزارش روابط عمومی کمیسیون ملی یونسکو- ایران، آیین پلاک‌کوبی منزل و اقامتگاه استاد یدالله کابلی چهارشنبه در محل سکونت این استاد خوشنویس در منطقه ۲ تهران با حضور حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران، رسول کشت‌پور شهردار منطقه ۲ و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر، خوشنویسان و اهالی منطقه ۲ برگزار شد.

ایوبی در ابتدای این مراسم اظهارکرد: برای من دیدن اهالی فرهنگ و هنر و به ویژه خط و خوشنویسی موجب شعف است و خوشحالم امروز این افتخار نصیب ما شد.

وی با تقدیر از نگاه فرهنگی شهردار منطقه ۲ خطاب به استاد کابلی عنوان کرد: تشکر می‌کنم که به ما اجازه دادید چنین آیینی را برای شما برگزار کنیم؛ از اینکه اجازه دادید آدرس شما را به جوانان مملکت نشان بدهیم خوشحالیم و ما موظفیم آدرس ستاره‌های حقیقی را به جوانان ارائه کنیم. نیازمند شناخت ستاره‌ها هستیم.

ایوبی تصریح کرد: استاد کابلی هنرمندی بی مانند است و این استاد فرهیخته عمر خود را صرف تربیت استادان و هنرمندان کرده است. استاد کابلی و استادان عرصه خوشنویسی، استاد خط نیاکان ما و میراث و شناسنامه این مرز و بوم هستند و اگر قدم کوچکی برای این استاد برمی‌داریم با تمام وجود و جان و دل است.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران تاکید کرد که امیدوارم راه را گم نکنیم و کاری کنیم مردم راه را گم نکنند و ستارگان واقعی را بشناسند.

در ادامه این مراسم کشت‌پور شهردار منطقه ۲ تهران با تبریک به استاد کابلی برای برپایی آیین پلاک کوبی محل سکونت این هنرمند عنوان کرد: تک تک ما ایرانیان این وظیفه را داریم از میراث فرهنگی کشور حفاظت کنیم و حضور استاد کابلی در منطقه۲ باعث بالندگی است.

وی با اشاره به تقدیر شهرداری منطقه۲ از فرهیختگان اهل قلم همچون استاد انوشه گفت: تقدیر از استاد کابلی برای ما افتخاری بزرگ است و امیدوارم به نسل جوان این پیام را بدهیم که شخصیت‌های حقیقی و سلبریتی‌های حقیقی افرادی همچون استاد کابلی هستند و ما وظیفه داریم آنان را به درستی به مردم و نسل امروز معرفی کنیم.

استاد یدالله کابلی نیز در این مراسم عنوان کرد: ما متعلق به ایران و همه سرزمین‌هایی هستیم که پیوندی با هنر خوشنویسی دارند. وی با تشکر از دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران و اشاره به فعالیت‌های وی در زمان حضور در فرانسه برای معرفی فرهنگ و هنر ایران تاکید کرد: من نکوداشت خود را امری شخصی نمی‌بینم.

این استاد خط و خوشنویسی با اشاره به کارکرد فرهنگی شهرداری عنوان کرد: شهرداری با احداث فرهنگسراها عالی‌ترین قدم را در احیای فرهنگ ایرانی برداشت و این نهاد نقش مهمی در استعدادیابی دارد.

کابلی تصریح کرد: ۳۰ سال است در منطقه ۲ سکونت دارم و امیدوارم برای ترویج هنر ملی ایرانی در حوزه منطقه سکونت نیز موثر باشم و امیدوارم قلم به دست در راستای احیای هنر خوشنویسی قدم بردارم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *