در بیانیه شورای‌عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان تاکید شد : حضور زنان و جوانان ، مهمترین شاخص فهرست انتخاباتی اصلاح‌طلبان

شورای‌عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان با صدور بیانیه ای اهم برنامه‌ها و توصیه‌های انتخاباتی خود در انتخابات مجلس دهم را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی گام دوم، مشروح این بیانیه به شرح زیر است:

بار دیگر شکوه ایمان، دلبستگی به آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی، سربلندی میهن، استقلال وآزادی و جمهوری اسلامی‌در حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن به منصه ظهور رسید تا جهانیان بدانند ایرانی که به برکت انقلاب اسلامی‌بر سرنوشت خود حاکم شده است و راه و رسم مردم‌سالاری دینی را با تمام توان می‌آزماید، همچنان در صحنه است و اینک در آستانه دو انتخاب مهم می‌کوشد تا نقش ممتاز خود را در تقویت پایه‌های مردم‌سالاری و اصلاح امور و تامین آرمان‌های اصیل خود که در انقلابش متبلور بود، ایفا کند. جبهه متحد اصلاحات نیز در کنار سایر جریان‌ها و تشکل‌های وفادار به اصل نظام و پای بند به قانون اساسی مفتخر است که با وجود همه مشکلات به رسالت سنگین خود عمل کند. شورای‌عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان تلاش می‌کند با امید و همگرایی پس از انتخابات ۹۲ که با ائتلاف نیروهای اعتدال‌گرا منجر به روی کارآمدن دولت تدبیر و امید شد، گام دوم را در انتخابات مجلس شورای اسلامی‌ محکم بردارد. آنچه تا کنون به دست آمده، بر اساس همدلی، انسجام و تقدیری است که همه جریان‌ها و تشکل‌های سیاسی و شخصیت‌های حقیقی و حقوقی آزادی خواه، استقلال طلب و پیشرفت خواه بر آن تاکید داشته و واقع بینانه ثبات، امنیت و پیشرفت همه جانبه کشور را در نظر دارند؛ راهی که آغاز شده و ادامه خواهد یافت. راهی که اکنون در آستانه انتخابات منجر به تشکیل شورای‌عالی سیاستگذاری شد.

طبیعی است که انتظار جامعه و نیز وظیفه ما تنظیم و ارائه فهرستی مناسب است تا در تهران، شهرستان‌ها و نقاط مختلف کشور که دلبستگی خود را به انقلاب، اصلاحات و دولت نشان داده‌اند، کمک کند و آرای خود راسنجیده‌تر به صندوق‌ها بیندازند. در شهرستان‌ها این وظیفه به عهده جمع‌های منسجمی‌است که با تشخیص خود برپایه ملاک‌ها و موازینی که دقیقا تعیین شده است، افراد یا فهرست‌های مورد نظر را معرفی خواهند کرد که تایید مرکز را نیز خواهد داشت. آنچه موجب تاسف شد، حذف بسیاری از چهره‌های شایسته و کاردان عمدتا محرم و اصلاح‌طلب یا طرفدار دولت بود و این امر دایره گزینش‌های مردم را محدودتر کرده است. ولی درعین حال جز در برخی حوزه‌ها، به یاری خداوند، افراد و شخصیت‌های شایسته یا قابل قبول کم نبوده و نیستند. شورای‌عالی سیاستگذاری کوشید تا با تعیین شاخص‌های دقیق و علمی، ضابطه را به جای رابطه قرار دهد. باید کفت که در برخی حوزه‌ها تعداد داوطلبان تایید صلاحیت شده، بیش از تعداد مورد نیاز برای مجلس بود. شورا نیز با سعه صدر نیروهای شایسته را فراتر از تشکل‌های رسمی، گروه‌ها و احزاب اصلاح‌طلب که همگی مورد تایید قرار گرفتند، انتخاب کرده است. از جمله ملاک‌ها، به سود مجلسی بود که مخالف دولت در انجام وظائف خود و مخالف با شعارهای اصلی ریاست‌جمهوری نباشد. البته در شاخص‌ها حد نصابی از گرایش فکری، سیاسی و رعایت آرمان‌های اصیل انقلاب و اصول اصلاح‌طلبی مورد نظر بود. رعایت جانب دولت اعتدال ، کاردانی ، تخصص، شجاعت در روبه رو شدن با مشکلات بیرونی و درونی و به ویژه حضور بیشتر زنان و جوانان از جمله ضوابط بوده است. در اینجا لازم است:

نخست، از همه تشکل‌ها، احزاب، جریان‌ها و شخصیت‌هایی که خدمت به میهن و خیر ملت را بر خواسته‌های جریانی و گروهی ترجیح دادند و بی‌هیچ سهم خواهی به آنچه، جمع به آن رسیده است، تمکین کردند و حق اتحاد و انسجام را بزرگوارانه به جا آورده‌اند، صمیمانه تشکر کنیم.

دوم، کم نیستند عزیزان شایسته که باید برای خدمت مورد توجه قرارگیرند ولی براساس موازین و ملاحظاتی که به برخی از آن‌ها اشاره شد، از وجود آنان محروم ماندیم. این امر به هیچ وجه چیزی از بزرگی و شایستگی آنان نمی‌کاهد. مطمئن هستیم که این عزیزان نیز با درک موقعیت خطیر و الزام که ائتلاف و اتحاد ایجاب می‌کند، هیچگاه دلخور نخواهند شد و به تشخیص ضابطه‌های تعیین شده جمعی احترام می‌گذارند.

سوم، از مردم شریف می‌خواهیم که با شور و دلگرمی‌به پای صندوق‌های رای بروند و در حوزه‌هایی که بیش از یک نماینده برای مجلس در نظر است (ازجمله تهران) به افراد و فهرست رای بدهند که یک رای می‌تواند تعیین‌کننده باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *