اداره حقوقی کرمانشاه مانع شد؛ با یک فنس و ۱۵ درخت میخواست مالک محوطهی تپه تاریخی «موسایی» در شهرستان روانسر کرمانشاه باشد !باتوجه به موقعیت جغرافیای محوطه، بسیاری از پژوهشگران این منطقه را به عنوان «مرکز ایالت آشوری نیکور» میدانند، مرکزی که به عنوان دروازه اورامانات یا ورودی اصلی این محوطه نیز محسوب میشده است.
فنسکشی و کاشت درخت توسط شخصی حقیقی روی محوطهی تاریخی «موسایی» در شهرستان روانسر کرمانشاه، که به نوعی تملک این محوطهی تاریخی توسط وی را نشان میداد، جمعآوری و قلع شد.
به گزارش ایسنا، تپهی تاریخی قرار گرفته در بافت شهری “روانسر” استان کرمانشاه که دو خیابان و یک جاده کمربندی آن را محصور کردهاند، پیش از این و در طی سالهای گذشته نیز در گیر و دار تعرضهای نابجا آسیبهای مختلفی به آن وارد شده بود، به حدی که از یک سو به دلیل گسترش روزافزون بافت شهری و گسترش فعالیتهای عمرانی و از سوی دیگر به دلیل فعالیتهای کشاورزی به شدت در معرض تخریب و تهدید و نابودی قرار گرفت و پس از آن در دهه ۶۰ بخشهایی از ضلع جنوب شرقی تپه با بولدوزر با هدف گنج یابی تخریب شد و بخشهایی از حاشیه ضلع شمال شرقی نیز در سالهای اخیر توسط مالکان زمینهای کشاورزی تسطیح و هموار شدند.
اما سرنوشت این تپهی تاریخی به همین جا ختم نشد، نه تنها احداث خیابان بهار و جاده کمربندی در منطقه، ارتباط تپه را با دو تپهی اقماری دیگر از جنوب و جنوب غربی قطع کرد؛ بلکه آن دو تپه نیز بر اثر فعالیتهای کشاورزی و توسعه روزافزون ساختارهای شهری و فعالیت عمرانی تا حد زیادی تخریب و تسطیح شده است.
اکنون بعد از ساختوسازِ خانههای مسکونی و تجاری در حریم و عرصهی تپه در طول سالهای مختلف، سرانجام شکایت و پیگیری قضایی از فنسکشی و کاشت درخت در حریم این تپهی تاریخی و ارزشمند کرمانشاه نتیجه داد.

ساخت وسازهای انجام شده در عرصه و حریم این محوطه تاریخی