فرماندار تربت‌حیدریه: دانشجویان پرچمدار مطالبه‌گری و حل مسائل کشور هستند

 فرماندار تربت‌حیدریه: دانشجویان پرچمدار مطالبه‌گری و حل مسائل کشور هستند + فیلم

تربت‌حیدریه – ایرنا – معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه در آیین گرامیداشت روز دانشجو، دانشجویان را «پرچم‌دار مطالبه‌گری و مبارزه با استکبار و استعمار» خواند و گفت: ۱۴ هزار دانشجوی این شهرستان می‌توانند در رفع مشکلات کشور موثر باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مجتبی شجاعی روز سه‌شنبه در این مراسم که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد، با گرامیداشت یاد پنج هزار شهید دانشجوی دوران دفاع مقدس و ۸۶ شهید دانشجوی جنگ ۱۲ روزه، اظهار داشت: ما به دنبال تربیت دانشجوی دغدغه‌مند و دانشگاهی مسأله‌محور هستیم.

وی با اشاره به حضور ۱۴ هزار دانشجو در هشت دانشگاه این شهرستان تصریح کرد: این سرمایه عظیم انسانی اگر منسجم شود، توانایی ایجاد تحول و «غوغا» در مسیر حل مسائل را منطقه، شهرستان و کشور دارد.

فرماندار تربت‌حیدریه خطاب به دانشجویان افزود: شما باید بتوانید مشکلات را دسته‌بندی و برای رفع آنها راهکار ارائه دهید و ما در دستگاه‌های اجرایی همواره در کنار دانشگاهیان هستیم تا این همگرایی را به نتیجه برسانیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در ادامه این مراسم روز دانشجو را روز قلم‌های سازنده، اندیشه‌های خلاق و قلم‌های نو توصیف کرد و گفت: این نام‌گذاری مسئولیتی سنگین بر عهده دانشجویان می‌گذارد.

سعید میرزاده با بیان اینکه هدف از حضور در دانشگاه تنها کسب علم نیست، اظهار کرد: دانشجو برای مطالبه‌گری، آرمان‌خواهی و اثرگذاری در جامعه وارد این محیط می‌شود. رسالت ما تربیت جوانانی پرسشگر، آگاه و اثرگذار است.

این آیین با حضور جمعی از مسئولان استانی و محلی، اساتید و دانشجویان به مناسبت ۱۶ آذر، روز دانشجو، در دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه واقع در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد برگزار شد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *