مصباح یزدی: خداوند به ما حکومتی داده است که در طول ۱۴۰۰ سال به قومی نداده / گرانیها و بیکاریها یک امتحان الهی است / برخیها میگویند بخشی از ضعفها مربوط به دستگاه رهبری است، اما وقتی رسول خدا (ص) نیز هدایت جامعه را بر عهده گرفتند، مشکلات مادی فراوانی برای مردم به وجود آمد / پیشنهاد مذاکره به دشمن در خفا احمقانه است
اگر در امتحانات بر خداوند توکل کنیم، بلا رفع خواهد شد و بر دشمنان نیز پیروز می شویم، ما نباید در این شرایط چشم به کمک دشمنان بدوزیم، چرا که آن ها تمام قدرت خود را صرف این می کنند که ما را نابود کنند، امید به این دشمنان و پیشنهاد مذاکره به آنان در خفا احمقانه است.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه باید از دشمنان خود قطع امید کنیم، گفت: اگر در امتحانات بر خداوند توکل کنیم، بلا رفع خواهد شد و بر دشمنان نیز پیروز می شویم، ما نباید در این شرایط چشم به کمک دشمنان بدوزیم، چرا که آن ها تمام قدرت خود را صرف این می کنند که ما را نابود کنند، امید به این دشمنان و پیشنهاد مذاکره به آنان در خفا احمقانه است.
به گزارش «انتخاب»؛ آیت الله مصباح یزدی امروز در تجمع مردم قم که به مناسبت ۹ دی در مدرسه فیضیه برگزار شد، عنوان کرد: در هر جامعه انسانی حوادثی رخ می دهد و برای این حوادث برنامه هایی برگزار می شود که آن حوادث به نسل های آینده یادآوری شود.
به نوشته خبرگزاری حوزه، وی افزود: اسلام عزیز به ما می گوید که در هر کاری هدف والا که فوق تمام اهداف است را در نظر بگیریم و همه ما باید این نظام اسلامی را قدر بدانیم و برای ادامه برکات آن نیز دست نیاز به سوی خدا و اولیای الهی دراز کنیم.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: تشکیل اینگونه جلسات علاوه بر اینکه باعث این می شود که ما اعتماد به نفس خود را بهتر درک کنیم، سبب می شود که این بینش ها و ارزش ها را به نسل های آینده نیز منتقل کنیم تا آن ها بدانند چه بر کشورشان گذشته است.
آیت الله مصباح یزدی مطرح کرد: برای اینکه ما قدرت خود را به نمایش بگذاریم و به دشمنان بفهمانیم که حاضریم فداکاری در راه آرمان ها انجام دهیم، از این ظرفیت ها باید استفاده کنیم.
وی با اشاره به آیه ای از سوره نور تاکید کرد: استفاده از نعمات الهی محدود است، اما اگر شکر آن را به جا بیاوریم، هم نعمت باقی می ماند، هم افزایش پیدا می کند و هم ثوابی حاصل می شود که آثار آن در دنیا و آخرت برای ما وجود خواهد داشت.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: یکی از آثار برجسته این شکر نعمت کوتاه شدن دست دشمنان از کشور بوده و ما باید این نکته را به یاد داشته باشیم و شکرانه آن را به جا بیاوریم.
آیت الله مصباح یزدی تعریف ساده تقوا را انجام واجبات و ترک محرمات دانست و تصریح کرد: در شرایط کنونی که دشمنان به فکر آشوب در کشور ما هستند، باید به خداوند توکل کنیم.
وی ادامه داد: اینکه ما همواره بگوییم این ما هستیم که در مقابل آمریکا ایستاده ایم و بر خود غره شویم، با آموزه های دینی همخوانی ندارد، باید بدانیم که کار ما تنها و تنها در ید توانای الهی است و در این مسیر حتی به بازوی خود نیز نباید مغرور شویم.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) یادآور شد: خداوند بارها بیان کرده که ما دوستان خود را در مقابل دشمنان پیروز کردیم در حالی که دشمنان به لحاظ تجهیزات وضعیت بهتری داشتند، ما نباید این را از خاطر ببریم.
آیت الله مصباح یزدی با بیان اینکه خداوند در قرآن اشاره کرده که ما شما را که زبون بودید بر دشمنان قوی تان پیروز کردیم، اضافه کرد: در جنگ بدر مسلمانان هم از نظر بدنی و هم از نظر ابزار جنگی قابلیت مقابله با دشمنان را نداشتند و از نظر منطقی دشمنان باید پیروز می شدند، اما خداوند وعده امداد غیبی را به پیامبر اکرم(ص) داد و سه هزار فرشته از جانب خداوند به یاری رسول خدا(ص) آمدند.
وی با تاکید بر لزوم مغرور نشدن انسان بر قدرت خود ابراز کرد: اگر ما رو سوی خداوند داشته باشد، او امدادهای بی حدوحصر خود را شامل حال ما خواهد کرد، وقتی توجه کنیم که این نعمت ها از سوی خداست، هم در دنیا برای ما آرامش به ارمغان می آورد و هم سعادت ابدی را به همراه خواهد داشت.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) اظهار داشت: نکته دیگر این است که غیر از شکرگزاری نعمات، باید آن ها را در راه اطاعت الهی صرف کنیم، نه اینکه به فکر منفعت شخصی و در استفاده برای حزبی خاص باشیم، نباید از این نعمت ها برای اطرافیان خود استفاده کنیم.
آیت الله مصباح یزدی ادامه داد: خداوند وعده داده که همواره ما شما را امتحان می کنیم و قطعا حوادثی در آینده رقم خواهد خورد، اولین نکته این است که نباید در این امتحانات رفوزه باشیم.
وی افزود: این گرانی ها و بیکاری ها یک امتحان الهی بوده و ما باید ببینم چه وظیفه ای در قبال آن داریم، سختی هایی پیش روی ما وجود خواهد داشت که باید در این سختی ها از امتحان الهی پیروز بیرون بیائیم، اولین قانون در این شرایط این است که دست خود را به سمت خداوند دراز کنیم.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه باید از دشمنان خود قطع امید کنیم، گفت: اگر در امتحانات بر خداوند توکل کنیم، بلا رفع خواهد شد و بر دشمنان نیز پیروز می شویم، ما نباید در این شرایط چشم به کمک دشمنان بدوزیم، چرا که آن ها تمام قدرت خود را صرف این می کنند که ما را نابود کنند، امید به این دشمنان و پیشنهاد مذاکره به آنان در خفا احمقانه است.
آیت الله مصباح یزدی با بیان این که ما هیچ پیام خاضعانه ای به دشمنان نخواهیم داد، مطرح کرد: اگر خدایی ناکرده در کل یک جامعه و یاد در بین مسئولین جامعه چنین روحیه ای پیدا شود، مستعد کفران نعمت الهی هستند.
وی تاکید کرد: جامعه ایرانی ما در طول این ۱۴۰۰ سال اخیر تا به حال موفق نشده دولتی تشکیل دهد که بر اساس دین و اطاعت از خدا و ارزش های اسلام حکومت کند، البته دولت هایی بودند، اما اساس آن دین نبوده است، امروز بعد از ۴۰ سال خداوند متعال حکومتی اسلامی به ما داده به هیچ قومی در طول ۱۴۰۰ سال نداده است.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: این نعمت بزرگترین نعمتی است که خداوند به جامعه ایرانی داده و هیچ کشوری سراغ نداریم که کسی که مورد قبول امام زمان(عج) باشد در آن حکومت کند، هیچ نعمتی بالاتر از این نیست و شیطان در صدد است که این نعمت را از یاد ما ببرد.
آیت الله مصباح یزدی تصریح کرد: ولایت فقیه یک نعمت الهی است که در فضای مجازی این هدف دنبال می شود که ما را از آن غافل کنند، برخی ها همواره بیان می کنند که برخی از ضعف ها مربوط به دستگاه رهبری است، این درحالی است که وقتی رسول خدا(ص) نیز هدایت جامعه اسلامی را بر عهده گرفتند، مشکلات مادی فراوانی برای مردم به وجود آمد.
وی ادامه داد: در حوادثی مانند عاشورا نیز بدترین اتفاقات برای مسلمانان رخ داد، آیا مقصر این اتفاقات رهبری جامعه بود، خداوند متعال همه این سختی ها را زمینه ای برای ظهور امام زمان(عج) قرار داده است.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) یادآور شد: بزرگترین وظیفه جامعه و به ویژه روحانیت حفظ نظام اسلامی و دفاع از کیان آن است، دومین وظیفه این است که ما باید سعی کنیم کسانی بر پست های حکومتی بنشینند که بتوانند بر وظیفه واقعی خود عمل کنند.
آیت الله مصباح یزدی اضافه کرد: شناخت وظایف اسلامی خود، بصیرت و کار برای خدا و نه برای منافع شخصی و حزبی سه ویژگی مهم افرادی است که باید مناصب و پست ها را در اختیار بگیرند.