توسعه گردشگری راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی است

توسعه گردشگری راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی است+ فیلم

تربت‌حیدریه- ایرنا- رییس روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: مهم ترین و محوری‌ترین راه برون رفت از معضلات اقتصادی کشور در شرایط کنونی، تمرکز بر توسعه صنعت گردشگری است.

به گزارش ایرنا، مسعود رحمانی روز جمعه در کارگاه آموزشی ویژه دست‌اندرکاران حوزه گردشگری که به میزبانی یکی از اقامتگاه های بوم‌گردی تربت‌حیدریه افزود: صنعت گردشگری امروزه در تمام نقاط جهان دستکم بر ۱۸۰ شغل در حوزه‌های مختلف به طور مستقیم تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: دولتمردان با مشکلاتی نظیر اشتغال و کارآفرینی، بالا رفتن سن ازدواج، اعتیاد و موارد مشابه مواجه هستند که تنها راه برون‌رفت از آن‌ها، داشتن یک برنامه جامع توسعه اشتغال است که خود آغازگر تحول در بسیاری از حوزه‌های زیرساختی کشور است.

این مسوول در اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بیان کرد: توسعه همه‌جانبه گردشگری یکی از ابزارهای مؤثر در بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی جوامع مختلف به شمار می‌رود و این صنعت نه تنها به رشد اقتصادی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند تأثیر مثبت کاهشی بر روی معضلات اجتماعی داشته باشد.

وی گفت: با توسعه زیرساخت‌های گردشگری، نیاز به نیروی کار افزایش می‌یابد و این امر به کاهش نرخ بیکاری و بهبود کیفیت زندگی کمک می‌کند.

کارشناس ارشد ارتباطات اجتماعی با اشاره به دیگر مزایای گردشگری ادامه داد: تقویت هویت فرهنگی و اجتماعی و آشنایی با آداب و رسوم محلی با جذب گردشگران ، بهبود زیرساخت‌های عمومی مانند حمل‌ونقل، بهداشت و آموزش و ترویج فرهنگ و هنر محلی از طریق شبکه های اجتماعی از این جمله است.

رحمانی بیان کرد: شایسته است مسوولان در سطح کلان سال ۱۴۰۴ را با تمرکز بر اقتصادی مبتنی بر محوریت گردشگری آغاز کنند که به طور قطع شاهد برون‌رفت از تنگناهای اقتصادی کنونی خواهیم بود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *