۲۱۰ میلیارد ریال تسهیلات به هنرمندان صنایع دستی تربت‌حیدریه پرداخت شد

۲۱۰ میلیارد ریال تسهیلات به هنرمندان صنایع دستی تربت‌حیدریه پرداخت شد

تربت‌حیدریه – ایرنا-  معاون استاندار و فرماندار تربت‌حیدریه گفت: ۲۱۰ میلیارد ریال تسهیلات از ابتدای امسال تاکنون به هنرمندان صنایع دستی و تاسیسات گردشگری این شهرستان اختصاص یافته است.

به گزارش ایرنا، مجتبی شجاعی یکشنبه شب در حاشیه نمایشگاه تخصصی گردشگری تربت حیدریه طی سخنانی افزود: همچنین برای نخستین بار مجموع تسهیلات مشاغل خانگی حوزه میراث فرهنگی و گردشگری از ۳۵ میلیارد ریال در سال گذشته، به ۱۳۰ میلیارد ریال در سال جاری افزایش یافت که پرداخت آن هنوز ادامه دارد.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان تربت‌حیدریه نیز گفت: از آنجا که شعار امسال هفته گردشگری به نام «گردشگری و هوش مصنوعی» است، لذا بهتر دیدیم رویداد مسیر گردشگری این شهرستان را در محور تلاقی سنت و نوآوری قرار دهیم.

علی محمدی افزود: صاحبان و هنرمندان صنایع دستی ضمن حفظ اصالت ایرانی در تولیدات خود، از هوش مصنوعی در تولید زیباتر و نیز معرفی آن در فضای مجازی بهره گرفتند.

وی ادامه داد: همچنین در این نمایشگاه، مالکان اقامتگاه‌های بوم‌گردی می‌توانند در چیدمان و طراحی فضای داخلی خود، از مهندسی و هنر این هنرمندان استفاده کنند.

به گفته وی، اکنون در شهرستان تربت‌حیدریه ۳۵۰ اثر تاریخی و افزون بر ۲۱ رشته صنایع دستی فعال، برای عرضه به گردشگران ایرانی و خارجی وجود دارد.

برای دیدن فیلم از لینک زیر استفاده نمایید

https://www.irna.ir/news/86283178/%DB%B2%DB%B1%DB%B0-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%B3%D9%87%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%86%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D8%A8%D8%AA-%D8%AD%DB%8C%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *