مرمت خانهتاریخی مهولات خراسان رضوی با سه میلیارد ریال اعتبار
تربتحیدریه – ایرنا – مسوول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهولات گفت: سه میلیارد ریال برای مرمت خانه تاریخی «حسینزاده» این شهرستان اختصاص یافته است و اکنون عملیات مرمت آغاز و در مهرماه امسال پایان مییابد.
جلیل صدیقی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این خانه تاریخی براساس برنامه ریزی انجام شده به عنوان مرکز آموزش صنایع دستی مهولات مورد استفاده قرار میگیرد.
وی ادامه داد: این بنا متعلق به دوره اواخر قاجاریه و اوایل پهلوی است که در تملک میراث فرهنگی بوده و در دورههای مختلف مورد مرمت قرار گرفته است.
مسوول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهولات خاطرنشان کرد: ویژگی معماری آن شامل استفاده از خشت در ساختار و پوشش گنبدیشکل، وجود ایوان و یک باغ انار کوچک در محوطه است که در گذشته خانواده حسینزاده ضمن زندگی در آن، برای عزاداری امام حسین (ع) استفاده کرده و در اختیار هیاتهای مذهبی قرار میدادهاند.
صدیقی گفت: پرونده ثبتی بنا هم در دست تهیه است تا پس از تکمیل مرمت نسبت به ثبت آن در فهرست آثار ملی اقدام کنیم.
مهولات در فاصله ۲۱۹ کیلومتری جنوب مشهد واقع شده است.